Har någon sett lillebror?

Lillebror - men FUNKA nu dåJag är rädd att lillebror har tvingats gå under jorden. Enligt källor inom Säkerhetspolisen befann han sig i förra veckan på flykt i Vänersborgs allra mest ljusskygga kvarter, med Viktväktarnas fruktade terminatorpatruller tätt i hälarna.

Ordern om oskadliggörande tros ha utlösts av en 350 grams vildsvinsburgare med extra allt, som omedelbart placerat honom överst på patrullernas lista över prioriterade mål. Innan han flydde i gryningen, utan att hinna få med sig så mycket som en fläsktärning, lyckades han mejla den här bilden till mig.Vulgoburgaren

Den som skulle råka få syn på lillebror, eller har tips om hur man får bacon att behålla sin knaprighet i fettmättade miljöer, ombedes vänligen höra av sig på nettareegioia snabela gmail punkt com.

//anders

Explore posts in the same categories: mat, prat

Etiketter:

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

2 kommentarer på “Har någon sett lillebror?”

  1. Toja Says:

    Mumma för hungrig mamma! Hittar du brorsan får du gärna skicka hem honom hit, här är garanterat fritt från viktväktare… Har just skrattat så tårarna sprutat efter att ha läst dina kommentarer kring sökningar som lett till Nettare. Tack för den tisdagsglädjen i förorten!
    Läser och njuter av dina vinäventyr. Passar mig utmärkt att dricka gott i fantasin när verklighetens sömnbrist gör att ett halvglas BOBs äppelcider skulle kunna få mig att gå raka vägen till Täbypolisens fyllecell, utan att passera gå. Men snart, snart skall även jag sjunka ner i fåtöljen på Vinbaren…ska bara sova lite först.
    Mera Anders, mera!!

  2. anders Says:

    Hej Toja, vad roligt att du kikar in! Men söta du, så där trött får du inte vara, ju. Antar att man inte ska locka dig med mat och dryck den närmaste tiden, snarare med barnvakt… Men snart, som sagt.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: